dimecres, 2 de gener del 2008

CALAMARS A LA ROMANA

Calamars a la romana:

2 calamars o els que vulguis
oli-sal-farina blanca-ou-llevat (royal)

Un cop tens els calamars netejats i tallats a rodanxes es molt important eixugar-los bé (pots fer-ho amb paper de cuina o amb un eixuga mans) si no els eixugues bé esquitxen molt i te la jugues!!!, tal com et deia un cop això fet, els poses en un plat que ja tindràs preparat ple de farina blanca que quedin tots enfarinats, en un altre plat deixates un ou i li poses una miqueta de llevat (royal) això es perquè quedin més bufats o bufons!! i li afegeixes els calamars que tenies enfarinats i ho remenes una mica.
Poses la paella al foc em força oli i quan estigui calent vas posant els calamars un per un, els vas traient de la paella i els poses en un plat que li hauràs posat un tovalló de paper perquè “xupi” l’oli i la veritat es que queden de conya!!!!
· Els pots acompanyar d’all i oli, agafes el pot del minipimer i poses un ou tot sencer sal i oli (no molt) i mig gra d’all si t’agrada picant li pots posar sencer, agafes el minipimer i vas fent a munt i avall i anar posant oli........i a menjar!!,
· I com que tens all i oli fet podries també acompanyar-ho amb una patata que hauràs bullit amb pell, un cop freda li treus la pell, poses una mica de sal i pebre i ho tens tot complert!!!