dilluns, 31 de desembre del 2007

CARN AMB FRICANDÓ

Carn amb fricandó:

½ Kg.de carn de vedella depèn la gent (els hi dius que es per fricandó)
Oli-sal-farina-ceba-all-tomàquet-raig conyac-

Agafa una paella hi poses oli i quant està calent hi passes tomb i tomb la carn que hauràs enfarinat abans i la vas separant en un plat, un cop això fet, agafes una cassola hi tires la mica d’oli que t’ha sobrat (si n’ha sobrat) i si no n´hi poses hi tires dos granets d’alls tallat molt petitó i quant està li tires ¼ de ceba també tallada molt petita i desprès el tomàquet molt poc (¼ de pot) quant ja està el sofregit li tires la carn juntament amb la mica de sal i un raig de conyac (o vi blanc o rosat o el que tinguis per casa) xup..xup molt lentament i anar afegint aigua poquet a poquet.....i a sucar-hi pa! Tot plegat tres quarts d’hora o una hora.