dijous, 20 de desembre del 2007

ALBERGÍNIES FARCIDES

Albergínies farcides:

Ingredients:
3 albergínies-(petites i llarges)
6 salsitxes o 200gr. de carn picada de porc
Tomàquet ½ pot, all, ceba i sal
Farina
Formatge ratllat

Albergínies petites (estretes) i que siguin molt tendres.
Les peles una mica no cal tota i les parteixes per la meitat i les buides, els trossos que buides els poses a part, un cop fet això, en un plat fondo poses una mica d’aigua i farina (sal) i fas una pasta la qual i aniràs posant els trossos d’albergínia. Agafes una paella la poses al foc i poses oli (bastant)i quan l’oli està calent i vas posant les albergínies, quan veus que ja estan cuites les vas posant en una plata del forn cap i cua. La paella encara calenta i aprofitant l’oli !(que no n’hi hagi molt) i posarem una mica d’all a trossets petits i ceba (no gaire) i afegirem els trossos d’albergínia tallada petiteta que ens havien sobrat i al cap d’una estona i posarem tomàquet (de pot triturat i la carn picada quant creiem que això està cuit o posarem per sobre les albergínies i afegirem formatge ratllat i al forn.
!(si ho volem fer amb salsitxes, les salsitxes les courem un cop hàgim fregit les albergínies i aprofitant l’oli, les anirem posant a sobre les albergínies que tindrem a la plata del forn).