dijous, 20 de desembre del 2007

MACARRONS

Macarrons:

Ingredients:
150gr. aprox. de macarrons- 2 persones
ceba-all-sal
tomàquet- ½ pot
150gr. de picada de tocino
formatge ratllat

Es posa l’olla al foc amb molta aigua, quan bulli es tira un raig d’oli i sal i tires els macarrons la quantitat que tu vulguis (el mateix amb espaguetis i la pasta fresca), quant a tu et sembla que estan cuits els escorres i passes per sota l’aixeta amb aigua freda i així no queden (pastats).
En una paella i posem una miqueta de ceba i alls tallat a trossos petitets quan estan cuits i afegim el tomàquet i la carn picada i deixà que es vagi coent, ( això ho pots fer si vols amb xampinyons, i si no tens res els pots fer de tonyina) quant et sembli que està i afegeixes els macarrons i els hi dones dos toms i ja estan. Els poses en una plata del forn i afegeixes formatge ratllat i per sobre i poses algun trosset molt petit de mantega i els deixes al forn una estona.
El formatge jo li poso emental perquè es desfà i a mi m’agrada més, però això al gust de cadascú.