dilluns, 24 de desembre del 2007

ARRÒS BULLIT

Arròs bullit:

Ingredients:
1 grapat d’arròs-2 cullerades per una persona
sal-oli-alls

Agafes un pot o una olla segons la quantitat que vulguis fer i l’omples d’aigua i el poses al foc que ja hauràs encès.....!, quan bulli l’aigua li afegeixes dos grans d’all (pelat), un raig d’oli d’oliva i una mica de sal i li afegeixes l’arròs segons la quantitat que vulguis fer, i que vagi bullin a foc suau, que el vols per un, dos o tres cullerades d’arròs i llavors no tanta aigua has de pensar que l’arròs creix una mica (quan el deixes que es refredi si no has deixat gaire aigua et queda com una pasterada).

A vegades també el faig d’un altre manera agafo el pot li poso un raig d’oli li poso els dos grans d’all i una mica de ceba tallada (mitja ceba tallada en dos trossos) i faig que es rossi una mica la ceba i el all i seguidament li afegeixo l’aigua i quan arrenca el bull li poso l’arròs potser queda mes gustós. (l’arròs bullit va bé quant tens mal de panxa).