Croquetes:
Es fan servir les restes de brou “caldo”: el pollastre, la patata, la pastanaga, tot!, un cop triat que no et quedi cap òs ho vas posant al pot del minipimer i ho tritures , afegeixes una mica de llet i si et sembla una mica de sal .
Agafes una paella, hi poses una mica de mantega , afegeixes una mica de ceba i la talles petitona (poca) , la fas coure una mica, un cop cuita afegeixes la pasta que tens al minipimer hi poses una cullerada de farina blanca , poses una mica mes de llet, no gaire, i ho deixes coure tot remenant que quedi una pasta, sobretot que no et quedi clara o sigui no hi posis massa llet. I ho deixes refredar. Queda millor si ho fas d´un dia per altre.
En un plat fondo agafes un ou i el deixates i agafes un altre plat i poses farina de galeta, vas fent la forma de les croquetes si les vols rodones o allargades i les passes primer per l’ou i desprès per la farina de galeta.
Agafes una paella encens el foc hi poses oli, un cop calent vas fregint les croquetes quant les treus les poses en un plat al qual hi hauràs posat un tovalló de paper i així no quedaran olioses.
(últimament he provat de fer el mateix però en lloc de les restes del caldo ho he fet amb un pollastre a l’ast i queden boníssimes.
Es fan servir les restes de brou “caldo”: el pollastre, la patata, la pastanaga, tot!, un cop triat que no et quedi cap òs ho vas posant al pot del minipimer i ho tritures , afegeixes una mica de llet i si et sembla una mica de sal .
Agafes una paella, hi poses una mica de mantega , afegeixes una mica de ceba i la talles petitona (poca) , la fas coure una mica, un cop cuita afegeixes la pasta que tens al minipimer hi poses una cullerada de farina blanca , poses una mica mes de llet, no gaire, i ho deixes coure tot remenant que quedi una pasta, sobretot que no et quedi clara o sigui no hi posis massa llet. I ho deixes refredar. Queda millor si ho fas d´un dia per altre.
En un plat fondo agafes un ou i el deixates i agafes un altre plat i poses farina de galeta, vas fent la forma de les croquetes si les vols rodones o allargades i les passes primer per l’ou i desprès per la farina de galeta.
Agafes una paella encens el foc hi poses oli, un cop calent vas fregint les croquetes quant les treus les poses en un plat al qual hi hauràs posat un tovalló de paper i així no quedaran olioses.
(últimament he provat de fer el mateix però en lloc de les restes del caldo ho he fet amb un pollastre a l’ast i queden boníssimes.