dilluns, 24 de desembre del 2007

TRUITA DE PATATA

Truita de patata:

Ingredients:
3 patates segons la mida i la quantitat de gent
oli-sal-ceba ½
ous-3 o 4

Agafes la paella hi poses bastant oli i que s’escalfi quan està calent hi poses les patates i ceba que hauràs tallat abans (les patates val la pena tallar-les finetes jo agafo una patata i la tallo per la meitat i la vaig tallant de cap a cap ben fines i una ceba i faig el mateix ),al moment de tirar les patates l’oli haurà de ser molt calent i que quasi cobreixi les patates i a partir d’aquí ,a foc suau i anar remenant (posar-hi sal) que quedin toves,(amb un plat o un bol deixates els ous depèn de les patates que hi has posat i la paella sigui gran o petita has de posar tres, quatre o cinc ous, posar-hi sal depèn del que hi has posat abans que no quedi sosa ), en compte no et cremis , treus l’oli de la paella i el poses en un bol i les patates les afegeixes al plat o al bol que es deixatat els ous a vegades no hi caben totes es igual la qüestió es que un cop la paella quasi sense oli i calenta i afegeixes les patates i els ous i ho deixes coure que quedi pres l’ou i la patata i amb un plat mes o menys a la mida de la paella la tombes una vegada i un altre i a menjar-la (està de muerte!!!)