divendres, 18 de gener de 2008

POLLASTRE AMB CIRERES

ingredients.
300gr de cireres - I pollastre
mel
una copa de vi d´oporto
300ml d´aigua
150 de sucre
Posar l´aigua i el sucre a bullir , quan bullir posar les cireres sensa cua , i quan arrenqui el bull es deixa coure uns 7 o 10 minuts.Mentrestan posem la safata del forn amb el pollastre tallat a vuitens i posarem la pell del pollastre que toqui la safata, el ruxarem amb oli i dues cullerades de llard, primer haurem escalfat el forn i farem la coccio a 190 durant 30 minuts.
Despres regerem el pollastre amb 100 ml de vi ranci o d´oporto,i una cullerada de mel i el tombarem posant la pell de cara amunt, i el deixarem 20 minuts mes i es un pollatre de pages seran 30 minuts,pero de tan en tan l´anirem girant i afegirem una mica d´almivar de les cireres 10 minuts abans de tancar el foc hi posarem les cireres i ja el podem emplatar.
RECEPTA DEL SEGLE XVII D´ARENYS DE MUNT